Suntem alaturi de dumneavoastra in momentele cele mai dificile

REPATRIERI DECEDATI – INFORMATII UTILE DESPRE DECESUL IN STRAINATATE

Fiecare dintre dumneavoastra va trece la un moment dat pron momentele nefericite cauzate de pierderea unei persoane dragi. Aceste momente nu sunt doar pline de emotii, sentimente, tristete si agitatie, dar presupun si multe pregatiri. Cateodata, pentru ca situatia sa fie si mai grea, decesul unei rude poate avea loc intr-o alta tara. Acest aspect presupune costuri suplimentare, agitatie si mai mare, insa nimic nu poate fi posibil fara ajutorul unei agentii funerare specializate in repatrieri decedati.

Asadar, Solomon Servicii Funerare este o agentie de incredere, care se ocupa de repatrieri decedati cu profesionalism si discretie maxima. Noi intelegem clipele grele prin care treceti si de aceea va oferim tot sprijinul nostru, atat din punct de vedere al serviciilor, cat si din punct de vedere uman, ca de la om la om. Dispunem de masini echipate corespunzator pentru curse lungi si de soferi experimentati, care vor avea grija sa totul sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

Desigur, pe langa serviciile de transport, puteti apela la noi si pentru produse specifice unei inmormantari, precum jerbe si coroane, sicrie, diverse alte accesorii, dar si pentru a va ajuta la organizarea parastaselor etc.

Sicrie