Repatrieri Decedati

Repatrieri decedati – informatii utile despre decesul in strainatate

Fiecare dintre dumneavoastra va trece la un moment dat pron momentele nefericite cauzate de pierderea unei persoane dragi. Aceste momente nu sunt doar pline de emotii, sentimente, tristete si agitatie, dar presupun si multe pregatiri. Cateodata, pentru ca situatia sa fie si mai grea, decesul unei rude poate avea loc intr-o alta tara. Acest aspect presupune costuri suplimentare, agitatie si mai mare, insa nimic nu poate fi posibil fara ajutorul unei agentii funerare specializate in repatrieri decedati.

Asadar, Solomon Servicii Funerare este o agentie de incredere, care se ocupa de repatrieri decedati cu profesionalism si discretie maxima. Noi intelegem clipele grele prin care treceti si de aceea va oferim tot sprijinul nostru, atat din punct de vedere al serviciilor, cat si din punct de vedere uman, ca de la om la om. Dispunem de masini echipate corespunzator pentru curse lungi si de soferi experimentati, care vor avea grija sa totul sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

Desigur, pe langa serviciile de transport, puteti apela la noi si pentru produse specifice unei inmormantari, precum jerbe si coroane, sicrie, diverse alte accesorii, dar si pentru a va ajuta la organizarea parastaselor etc.

Repatrieri decedati – ce trebuie sa stiti?

Inainte de a cere ajutorul unei agentii specualizate in servicii de repatrieri decedati, ar fi bine sa cunoasteti cateva aspecte despre situatia unei persoane care isi pierde viata in afara tarii de origine. Asadar, in cazul in care o astfel de nenorocire are loc, trebuie sa stiti ca mai intai de toate, decesul va trebui inregistrat la autoritatile responsabile cu acest lucru din tara respectiva. O alta posibilitate este inregistrarea decesului la ambasada Romaniei din tara respectiva, insa nu este ceva obligatoriu.

Odata informate autoritatile mentionate mai sus, informatia va ajunge la Ministerul Administratiei si Internelor din tara noastra, care vor fi astfel instiintate de necesitatea acestui procedeu de repatrieri decedati. De asemenea, trebuie sa stiti ca eliberarea certificatului de deces romanesc este conditionata de eliberarea unui certificat de deces de catre responsabilii legali din tara respectiva.

Desigur, situatia poate fi mult mai complicata, in cazul in care decesul a survenit in urma unui act violent, ce necesita cercetare din partea autoritatilor. Toate acestea pot duce la intarzierea procedurii de repatrieri decedati, o situatie nefasta pentru familia indoliata si restul persoanelor implicate. Insa, mereu exista o rezolvare, iar agentiile care se ocupa de acest lucru reusesc sa duca la bun sfarsit fiecare misiune.

Solomon Servicii Funerare – specialist in repatrieri decedati

Vestea unui deces survenit in strainatate v-a luat prin surpindere? Nu va faceti griji si lasati totul pe seama agentiei Solomon Servicii Funerare care va pune la dispozitie servicii repatrieri decedati de calitate. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati si sa ne spuneti toate informatiile pe care le detineti despre acest eveniment, iar in continuare ne vom ocupa noi de toate demersurile.

Pentru mai multe informatii despre serviciile si produsele pe care vi le oferim, va rugam sa accesati solomonserviciifunerare.ro!