Suntem alaturi de dumneavoastra in momentele cele mai dificile

Servicii Funerare SOLOMON

Realizam aranjamente florale funerare in cel mai scurt timp de la preluarea comenzii dumneavoastra. Acestea pot fi realizate cu flori naturale sau artificiale si puteti opta pentru urmatoarele tipuri de flori: trandafiri, garoafe, crini, gerbere si altele. Deoarece dorim sa va venim in ajutor, preturile se vor negocia in functie de complexitatea aranjamentului.

Din punct de vedere legal, constatarea medicala a decesului trebuie efectuata la un interval de aproximativ 6 ore, timp in care sunt necesare doua examinari. In asemenea clipe de tristete, noi suntem alaturi de dumneavoastra si va punem la dispozitie un medic potrivit care sa se ocupe de constatarea decesului, va ajutam cu obtinerea certificatului de deces si a restului de acte necesare.

Pentru a putea efectua procesul de imbalsamare este obligatoriu certificatul constatator de deces. Aceasta conditie fiind indeplinita, personalul specializat se va ocupa de toate procedurile necesare, in urma carora se va elibera si certificatul de imbalsamare.

Desi religia ortodoxa nu este adepta procesului de incinerare, noi respectam dorinta fiecaruia si va oferim servicii funerare de incinerare. Vor fi necesare urmatoarele acte: certificat de deces, certificat de imbalsamare, adeverinta eliberata de catre Sanepid, adeverinta inhumare si act de identitate decedat, iar de restul ne vom ocupa noi.

Manipularea sicriului reprezinta transportarea decedatului de catre o echipa de cateva persoane, de la domiciliul acestuia la locul de veci. De asemenea, acest proces implica si o masina speciala pentru transport funerar, agentia noastra ocupandu-se de tot ceea ce este necesar, in functie de cerintele dumneavoastra.

Va punem la dispozitie servicii de toaletare a decedatului, menite sa pregateasca persoana neinsufletita pentru parcurgerea ultimului drum. Printre acestea precizam: spalat, barbierit, cosmetizat, imbracat si inclusiv asezarea in sicriu. Pentru noi fiecare detaliu conteaza, asa ca ne dam silinta de fiecare data in efectuarea serviciilor pe care vi le oferim.

Va punem la dispozitie un personal cu experienta, care stie exact ce este nevoie pentru buna organizare a unui parastas. Astfel ne ocupam de locatie, preparatele culinare, coliva, colaci etc cu profesionalism si seriozitate.

Preturile sunt ACCESIBILE si NEGOCIABILE

Traditie

Serviciile oferite de noi respecta cu strictete ritualurile si traditiile religioase, indiferent de cultul din care face parte decedatul.

Seriozitate

Ne ocupam de toate detaliile inmormantarii cu multa atentie si seriozitate, fara a neglija nici un aspect dintre cele cuvenite a fi indeplinite.

Calitate

Venim in sprijinul oricarei familii indurerate cu cele mai bune servicii, avem posibilitatea repatrierii persoanelor decedate.