Suntem alaturi de dumneavoastra in momentele cele mai dificile

TRANSPORT FUNERAR – ALEGE O AGENTIE FUNERARA PROFESIONISTA!

Uneori suntem pusi la incercari grele, mai ales atunci cand vestea unui deces neasteptat ne ia prin surprindere. Dar ce va faceti atunci cand intervine distanta si aveti nevoie de cineva care sa va ajute cu transportul decedatului? Pentru aceasta problema exista servicii specializate, care se ocupa de transport national si international, oricand este nevoie. Agentiile funerare care ofera astfel de servicii sunt numeroase, insa nu toate va vor satisface pe deplin.

Solomon Servicii Funerare este partenerul ideal pe care sa-l aveti alaturi de dumneavoastra in a semenea clipe grele. Agentia noastra va pune la dispozitie servicii de transport funerar intern si international, dar si personal autorizat, care va avea grija ca intreaga misiune sa se desfasoare in conditii adecvate. Parcul nostru auto consta in diverse mijloace de transport, precum limunzine funerare, microbuze pentru transportul persoanelor, autovehicule speciale pentru transport flori si multe altele. Asadar, indiferent ca este vorba despre transportul persoanelor care participa la ceremonia de inmormantare sau transportul decedatului, agentia noastra are toate mijloacele necesare pentru a veni in sprijinul dumneavoastra. Raspundem cu promptitudine solicitarilor dumneavoastra si va punem la dispozitie si multe alte servicii specifice, pentru ca acest eveniment sa sa termine cu bine.

SERVICII TRANSPORT FUNERAR – O SOLUTIE SIGURA SI RAPIDATRANSPORT

Transportul funerar este mai complex decat pare la prima vedere, intrucat acesta include deplasarea de la spital- acasa, de la spital la capela, biserica sau cimitir. De asemenea, cand spunem transport funerar ne putem referi si la transportul rudelor si familiei catre locul de veci al decedatului. Situatia devine mai complicata atunci cand intervin chestiuni legale, necesare in cazul unei deplasari in afara granitelor tarii.

Transportul funerar international sau repatrierea decedatilor, dupa cum se mai numeste, presupune utilizarea unor masini dotate special pentru cursele lungi, dar si un personal experimentat, care sa ajunga la timp in tara. De asemenea, exista si o serie de acte necesare acestei proceduri, de care se ocupa agentia la care apelati. Este foarte important de retinut ca transportul funerar international este posibil numai in conditiile prevazute de legea din tara noastra, dar si respectand prevederile internationale.

Asadar, vor fi solicitate mai multe documente precum pasaportul mortuar sau dovada platii anumitor taxe etc. Toate aceste presupun timp, energie si cunostinte specifice, ceea ce fiecare agentie funerara isi asuma, pentru ca dumneavoastra sa va puteti ocupa in tihna de alte demersuri. La cine apelati pentru transport funerar?

Solomon Servicii Funerare vine in ajutorul tuturor care trec prin momente dificile. Incercam sa fim alaturi de dumneavoastra nu doar in calitate de profesionisti, ci si in calitate de oameni. Astfel, va oferim servicii de transport funerar intern si international, avand o vasta experienta in acest domeniu. De asemenea, incercam sa va oferim cele mai avantajoase alternative din punct de vedere financiar, echioa noastra fiind constienta de greutatile prin care treceti intr-un asemenea moment.

Asadar, va putem asigura ca noi suntem oamenii potriviti pentru aceasta misiune, pe care o vom duce la bun sfarsit cu profesionalism si discretie. Pentru mai multe informatii, vizitati solomonserviciifunerare.ro!